telefon(+3630) 268 47 22 email	info@epitkezz.com

Kiváló energetikai minőség
Okostéglával

40-50%-kal jobb hőszigetelő képesség,
a hagyományos téglákhoz viszonyítva

Porotherm falazati rendszer

Porotherm 30
Klíma tégla

tégla típus

HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐ

Dryfix kötőanyag esetén: 0,27 ; Vékonyhabarcs esetén: 0,28 (vakolt falazatra, kívül 2 cm hőszigetelő vakolattal (λ ≤ 0,09 W/mK), belül 1,5 cm mész-cement vakolattal)

Porotherm 38
Klíma tégla

tégla típus

HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐ

0,24 (falazatra, kívül 3 cm hőszigetelő vakolattal (λ ≤ 0,09 W/mK), belül 1,5 cm mész-cement vakolattal)

Porotherm 10 N+F
Profi tégla

tégla típus

TULAJDONSÁGOK

10 cm vastag lakáson belüli válaszfal építésére alkalmas, csiszolt falazóelem.
Jól vakolható, Jól szerelvényezhető, Nem éghető (A1)

Önálló fűtési rendszer,vagy komfort padlófűtés

Az elmúlt évek leggyorsabban terjedő fűtési megoldásai az innovatív elektromos padlófűtési rendszerek. Az egyre inkább eltűnni látszó tévhit „az elektromos fűtés drága” az utóbbi években a gyakorlati példák hatására eltűnni látszik a modern épületgépészetből. Fontos jellemzője az alacsony beruházási költség, egyszerű kialakítás és méretezés, karbantartásmentes működés és magas szintű helyiségenkénti hőfok vezérlés.

Egy ház vagy egy lakás nem csupán egy épület, melynek fűtésigénye van, sokkal inkább egy otthon, ahol Ön és családja együtt lehet, egy hely melyet saját ízlése szerint formál és tesz élhetővé. Ebben a megközelítésben fontossá válik a biztonság, a komfort, a csend és a tisztaság. A BVF-CALEO cégcsoport innovatív padlófűtés termékei mindezt a legmagasabb szinten nyújtják Önnek. Emellett az elektromos padlófűtés gazdaságosan üzemeltethető, akár a beépítéskor, akár a későbbiekben megújuló energiaforrással kombinálható.

tégla típus

A 0Ft-os fűtésköltség már valóság

Fűtési megoldásaink közös jellemzője, hogy az általuk hatékonyan felhasznált energiát előállíthatjuk saját naperőművünkkel. Kevés olyan fűtési rendszer van, ahol 100%-ban megújuló energiaforrásból fedezhetjük annak energiaigényét, méghozzá úgy, hogy ehhez semmilyen erőfeszítést nem szükséges a részünkről (pl: nem kell fát vágnunk minden télen). Kiváló éghajlati feltételek adottak ahhoz, hogy a fűtés - esetleg a háztartásunk további - áram igényét napelemes rendszer segítségével termeljük meg a következő 30 évben.

A beruházás jelentősebb egyszeri költséggel jár, ezért elsősorban olyanok érdeklődését keltheti fel, akik egyrészt hosszú távon gondolkodnak, nem csak szavak szintjén fontos számukra a környezetvédelem, illetve hajlandók jelenlegi fogyasztásról lemondani azért, hogy a további életükben biztosabb és kiszámíthatóbb anyagi körülmények között élhessenek.

Napelemes rendszerek előnyei:

1

A napenergia korlátlan mennyiségben áll rendelkezésünkre

2

Egyszeri ráfordítást igényel, karbantartási költsége minimális

3

A napenergia tiszta, természetes, környezetbarát energiaforrás

4

Növeli az ingatlan értékét esetleges érékesítés esetén

5

Magyarországon a napsütéses órák száma igen magas,
ami indokolttá teszi a napelemes rendszerek alkalmazását

napelem ház

Mit tartalmaz az ár?

logo epitkezz

GENERÁLKIVITELEZÉS KULCSRAKÉSZEN MÁR
BRUTTÓ 240.000Ft-tól

Mindenkinek kell
egy otthon!

Mi az a Generálkivitelezés?

Amikor házépítésről beszélünk, általában a kőműves, tetőfedő, burkoló, gépész, és egyéb szakipari munkák elvégzése jut eszünkbe. Pedig az anyagbeszerzés koordinálása, az e-napló naprakész vezetése, szakhatósági engedélyek beszerzése, és ügyintézése is szükségesek ahhoz, hogy a kiválasztott ház a tervezőasztaltól a hatósági bizonyítvány (használatbavételi engedély) megszerzéséig eljusson.